Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/subkultur.dk/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
subkultur › Om os
Om os

Det korte svar: Nej, langt fra. 

Hos Forlaget SUBKULTUR sætter vi i disse elektroniske tider en ære i at udgive og sælge tryksager. Romaner skal ikke læses på en kindl, kunstbøger skal ikke opleves som e-bog og der findes ikke en App som fortæller dig hvordan en bog frisk fra trykken dufter og føles når man bladrer igennem siderne. 

Det har de sidste mange år været sådan, at skulle en forfatter have udgivet en bog hos et forlag fik personen kun 15% af overskuddet som førstegangsudgiver. 15%. Tænk at bruge ét, måske to, tre år af sit liv på at skrive en bog, og så lade andre få langt det største af overskuddet. Det vil vi hos Forlaget SUBKULTUR gerne gøre op med. Vi garanterer at du hos os finder den bedste aftale overhovedet. Punktum. Jovist er vi bestemt ikke det største forlag i Danmark. Vi trykker ikke tusindvis af eksemplarer af tilfældige bøger vi snubler over, for at håbe på at de sælger. Hos Forlaget SUBKULTUR håndplukker vi hver case, og udgiver kun en bog, hvis vi mener forfatteren har fat i den lange ende.

Hos forlaget SUBKULTUR har vi erfaring med salg af nichébøger. Forlagets stifter og ejer, Eske Touborg Matthiesen, udgav i 2014 sin første bog “Graffiti håndbogen - en guide for begyndere” sammen med graffitibutikken RunForCover. Under salget af bogen var Eske med inde over marketingsplanen, og efter blot en uge på markedet, var både første og andet oplag udsolgt.

Hos forlaget SUBKULTUR lyder en af vores kerneværdier således: Bogen i centrum - ikke forlaget! Når en forfatter har skrevet en bog og den skal udgives, skal forlaget den er udgivet igennem ikke stå i fronten, men i ryggen af bogen. Du vil derfor opleve et samarbejdende team med fokusset kun rettet mod et projekt ad gangen. Hos forlaget SUBKULTUR er en af vores kerneværdier, at samarbejde tæt med forfatteren, så alle får indsigt i hele processen - fra bogen kommer i tryk, til promovering til salg. Vi ser gerne at forfatteren kommer ind og medvirker som kollega i det samlede SUBKULTUR team. Vi kommer alle med forskellige baggrunde, erfaringer, ting vi er gode til og forskellige øjne til alle situationer. Det vil vi gerne udnytte. 

Har du et færdigt projekt du gerne vil have udgivet? Hvad enten du har tegnet en tegneserie, samlet billeder af toiletter fra hele europa eller har samlet de bedste skitser fra alle dine mange skitsebøger gennem livet, vil vi gerne se dit projekt!

Vi glæder os til at høre fra dig.

- SUBKULTUR teamet

TEAMET

Forlaget SUBKULTUR består af to unge aarhusianere som ønsker at nytænke forholdet mellem forlag og forfatter samt være med til at sørge for tryksagers overlevelse i en mere og mere elektronisk verden.

Eske Touborg Matthiesen

Projektleder

Eske Touborg Matthiesen er stifter og ejer af Forlaget SUBKULTUR og står for den daglige drift af forlaget. Eske er bosat i Aarhus og studerer til dagligt erhvervsøkonomi på BSS. Ud over at drive Forlaget SUBKULTUR har Eske udgivet to bøger samt lavet professionel dekorationskunst via www.aarhusgraffiti.dk siden 2014. 

email - linkedin - instagram

Magnus Karmark Larsen

Social Media Konsulent 

Magnus Karmark Larsen har flair for kommunikation på de sociale medier samt gode øjne på alle projekter i forlaget. Magnus er bosat i Aarhus og studerer til daglig Management Communications på BSS, har en stærk baggrund inden for salg, samt skrevet et afsnit til lærerbogen "innovation og entrepanørskab"