Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/subkultur.dk/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
subkultur › Udgivelser
Udgivelser

 

 

Virgin Walls

Af Eske Touborg Matthiesen

Ideen bag

Virgin Walls er en samling af unikke uberørte vægge og overflader fra ti forskellige lande verden over. Bogen er en nytænktning af den traditionelle skitsebog/dagbog/gæstebog/tegnebog til ham eller hende som ønsker mere end bare hvide sider. Hver enkelt billede i bogen er nøje udvalgt af forfatteren blandt flere hundrede billeder af forskellige mure indsamlet over to år. Ideen med bogen er, at man skal tegne og male i den, det er derfor ikke tilfældigt at siderne er trykt på 200 gsm matt art paper, hvilket på godt jysk betyder meget høj kvalitet! Siderne har NO-BLEED funktion hvilket betyder, at uanset hvilke tuscher eller andre tegneinstrumenter man bruger, vil blækken ikke gå igennem til siden bagved. Dette betyder at alle siderne kan bruges til at male på, og ikke bare hveranden som i andre malerbøger. 

“Jeg lavede Virgin Walls fordi jeg selv manglede en skitsebog der var ikke bare var blanke sider. Der er ikke noget mere inspirerende end at gå forbi en nøgen væg, som bare råber “mal på mig!”. Hver enkelt væg er unik og derfor skal man også tilpasse sine billeder efter væggens struktur, farve og størrelse. Derfor er Virgin Walls en sjov bog at male i - hver væg eller overflade skal males, tegnes eller skrives på anderledes end den sidste.

Virgin Walls er et projekt jeg længe har været i gang med. I mere end to år har jeg samlet billeder af vægge og overflader fra de steder jeg har rejst, for at samle dem til en eksklusiv malebog. Det var vigtigt for mig at billederne blev trykt på noget ordentlig papir. Når man bruger tid og energi på at male noget, er det værste at finde ud af, at papiret falder fra hinanden når der skal farver på. Det garanterer jeg ikke sker med siderne i Virgin Walls.” 

- Eske Touborg Matthiesen

Titel: Virgin walls

Forfatter: Eske Touborg Matthiesen

Antal sider: 96

Papir: 200 gsm Mat art-paper

Udgivelse: 1. oplag, 1. udgave, 2017

Pris: 149,95.- kr.

 

[unex_ce_button id="content_xojgrj4gm,column_content_aqe146l9k" button_text_color="#000000" button_font="semibold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#37ce00" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="0px" button_border_color="#000000" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#000000" button_border_hover_color="#000000" button_link="http://www.subkultur.bigcartel.com/" button_link_type="url" button_link_target="_blank" has_container="" in_column="1"]Køb den her![/ce_button]

 

 

Virgin Walls

Ude nu i et begrænset oplag